Verlichting in Purmerend

Wilt u nieuwe verlichting laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand? Uw elektricien in de regio Purmerend, DSB Storingen, is specialist op het gebied van verlichting. Onze elektriciens zijn zeer ervaren in het aanleggen van zowel lichtpunten als stopcontacten. Of u nu voor sfeerverlichting gaat of juist voor praktische verlichting. Wij helpen u graag aan de verlichting die aansluit bij uw wensen.

Binnen- en buitenverlichting

Onze elektriciens bieden u vele mogelijkheden op het gebied van verlichting. Allereerst komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Wij weten precies hoe we een bepaalde sfeer in uw woning kunnen creëren en op welke plekken u het beste lichtpunten kunt laten plaatsen. Naar aanleiding van dit gesprek maken we een lichtplan voor uw woning of bedrijfspand. Als u hiermee instemt kan er gestart worden met de werkzaamheden.

Ook als u op zoek bent naar een elektricien die uw tuinverlichting kan aanleggen zit u bij ons goed. Wij plaatsen naast sfeerverlichting ook praktische tuinverlichting. U kunt denken aan verlichting langs de donkere paden in uw tuin of aan verlichting bij uw voordeur die reageert op beweging. Bij ons is veel mogelijk!