Stroomstoring in Purmerend?

Woont u in Purmerend of omgeving en heeft u last van een stroomstoring? Bij een storing in uw elektra kunt u het beste contact opnemen met een elektricien. Het is belangrijk dat er achterhaald wordt waardoor het wordt veroorzaakt.

Een stroomstoring in uw woning kan een aantal oorzaken hebben. De aardlekschakelaar kan bijvoorbeeld zijn uitgevallen door kortsluiting van één van de elektrische apparaten. Ook is het mogelijk dat de hoofdzekering is doorgesmolten of uitgeschakeld, door bijvoorbeeld overbelasting. Deze zal dan moeten worden vervangen door een professional op dit gebied. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er sprake is van een algehele stroomstoring. In dat geval zit uw hele straat, of soms uw hele woonwijk zonder stroom.

Wat te doen?

Controleert u bij een storing allereerst of alle elektriciteit in huis is uitgevallen, of dat het slechts gaat om één van de groepen of de aardlekschakelaar in de meterkast. Lees meer over de stappen die u zelf kunt zetten op de pagina over het uitvoeren van een stekkerproef.

Als het u zelf niet lukt om de oorzaak te vinden, kunt u de hulp van een elektricien inschakelen. In Purmerend en omgeving belt u hiervoor naar Viking Elektra. Wij kunnen u helpen wanneer u last heeft van een storing. Wanneer de storing wordt veroorzaakt door het smelten van de hoofdzekering, zal deze moeten worden vervangen. Onze elektricien kan dit snel voor u doen, zodat uw elektriciteit weer zal gaan werken. We zijn te bereiken via 020 - 213 61 39 en via het contactformulier.