Groepenkast Purmerend

Bent u op zoek naar een elektricien in de regio Purmerend voor het aanpassen of vervangen van uw groepenkast? Neem in de regio Purmerend dan contact op met Viking Elektra. We kunnen uw groepenkast uitbreiden of renoveren en daarnaast kunnen we (extra) hoofd- en aardlekschakelaars plaatsen.

Oude huizen zijn vaak niet berekend op de hoeveelheid elektrische apparaten van tegenwoordig. Vaak is het dan verstandig om de bedrading en de groepenkast door een expert te laten nakijken en, als dit nodig is, te laten renoveren. We kunnen u adviseren over de mogelijkheden van uw groepenkast en de algehele veiligheid van uw pand. Of het nu gaat om het uitbreiden van uw groepenkast of om het vervangen van uw groepenkast; wij bieden zowel particulieren als bedrijven een passende oplossing.

Extra groep aanleggen

Wilt u apparaten installeren die veel stroom verbruiken? Laat dan eerst een elektricien uw groepenkast inspecteren en eventueel een extra groep aanleggen. Het is namelijk niet slim om bijvoorbeeld de drie grootste energieverbruikers in huis op één groep hebben. Dit zorgt snel voor overbelasting van het netwerk en geeft daardoor een grotere kans op storingen.

Wilt u een extra groep laten aanleggen door een elektricien? Wilt u een afspraak maken voor het aansluiten van een aardlekschakelaar? Of wilt u andere werkzaamheden in uw groepenkast laten uitvoeren? Neem dan contact met Viking Elektra op. In en om Purmerend kunt u op ons rekenen! Bel 020 - 213 61 39 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.