Krachtstroom aanleggen Purmerend

Wilt u elektrische apparaten die veel stroom verbruiken installeren, zoals een inductiekookplaat of jacuzzi? Houd er dan rekening mee dat deze apparaten in de meeste gevallen krachtstroom nodig hebben. U hoeft hiervoor geen speciaal abonnement bij uw energieleverancier af te sluiten, want krachtstroom is eigenlijk precies hetzelfde als ‘gewone’ stroom. Het enige verschil zit hem in de aansluiting.

Verschil tussen gewone stroom en krachtstroom

In de meeste gevallen wordt elektriciteit aangeleverd door één fase en een neutrale draad, maar voor zware apparatuur is dit type aansluiting niet voldoende en heeft u krachtstroom nodig. Een krachtstroom aansluiting maakt gebruik van drie fasen. Deze fasen hebben onderling een hogere spanning, waardoor er drie keer zoveel vermogen geleverd kan worden en u zonder gevaar een inductiekookplaat kunt aansluiten.

Als u er zeker van wilt zijn dat uw drie fasen aansluiting op een professionele manier wordt aangesloten schakelt u in Purmerend de elektriciens van Viking Elektra in. Dankzij onze jarenlange ervaring is het voor ons geen probleem om een krachtstroom aan te sluiten. Van de bedrading tot de Perilex stekker; wij regelen alles van A tot Z op een professionele en veilige manier. We zijn te bereiken via 020 - 213 61 39 en via het contactformulier.