Elektra aanleggen in Purmerend

Laat u een nieuwe woning bouwen en bent u op zoek naar een specialist die uw elektra kan aanleggen? Of mist u een aantal lichtpunten in uw woning en wilt u meer stopcontacten laten plaatsen? In Purmerend en omgeving staan de elektriciens van Viking Elektra voor u klaar. Wij leggen al jaren elektrische bedrading aan en weten precies aan welke veiligheidsnormen uw elektriciteitsnetwerk moet voldoen.

Van alle markten thuis

Onze elektriciens doen meer dan het aanleggen van elektra. Heeft u een gedateerde woning en is uw bestaande elektra aan vervanging toe? Ook als u uw huidige elektriciteitsnetwerk wilt laten vervangen of renoveren kunt u op onze uitgebreide service rekenen. Onze elektriciens weten wat ze doen en zorgen er graag voor dat uw elektra weer naar behoren werkt.

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van elektriciteit aanleggen? Neem dan gerust contact met ons op. Of het nu om het aanleggen van nieuwe elektra gaat of om het vervangen van uw bestaande elektra; onze ervaren medewerkers pakken elke klus met beide handen aan. In Purmerend en omstreken kunt u op Viking Elektra rekenen! Bel 020 - 213 61 39 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.